Stena Line hejser regnbueflaget

For andet år i træk har Stena Line indgået et samarbejde med EuroPride. Fra 1. - 16. juni hejser rederiet regnbueflaget og hylder med budskabet "Alle om bord!" mangfoldigheden over hele Europa. Samarbejdet med EuroPride er et af Stena Lines initiativer til at øge fokus på Ligestilling og inklusion*. Det oplyser rederiet i en pressemeddelelse. 

- Hos Stena Line byder vi alle velkommen. Uanset om du ønsker at arbejde her, rejse med os eller være en af vores forretningspartnere. Derfor er vi stolte af igen i år at støtte EuroPride og de værdier omkring lighed og mangfoldighed, som de repræsenterer. Diskrimination af enhver art hører ikke hjemme hos Stena Line, siger Ian Hampton, Chief People & Communications Officer hos Stena Line.

Under EuroPride fra den 1. til den 16. juni hejser Stena Line regnbueflaget på en række af deres skibe og terminaler over hele Europa, og samtidig vil de fortsætte med at behandle temaet på selskabets digitale kanaler, som hjemmesider, sociale medier og digitale skilte om bord på skibene. Ved at involvere alle Stena Lines otte regioner sendes et vigtigt signal om, at selskabet er forenet i at støtte lige rettigheder og muligheder for alle, og at Stena Line gør deres for at fremme en verden med tolerance og forståelse snarere end chikane og diskrimination. Således indeholder årets slogan "Alle om bord!" netop dette budskab. - Vi har mere end 7.200 medarbejdere, der arbejder sammen om at skabe en stor oplevelse for alle vores kunder og vigtigst af alt at få dem til at føle sig velkommen. For at dette kan lykkes, er vi nødt til at sikre, at vi har et bæredygtigt arbejdsmiljø, der er fri for chikane, hvor alle får de samme muligheder uanset alder, religion, køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet eller handicap, siger Margareta Jensen Dickson, Head of People hos Stena Line.

Det er grunden til, at Stena Line har besluttet at gøre uddannelse i mangfoldighed og anti-chikane til en obligatorisk del af introduktionsforløbet for alle nye medarbejdere og ledere. Rederiet lancerer også et ligestillings- og inklusionsråd, der vil overveje alle områder, hvor der kan ske forbedringer inden for diversitets- og ligestillingsområderne, såsom hvordan de tiltrækker, rekrutterer og udvikler deres folk. (Kilde: Rederiet Stena Line)

Kontakt

Landskontoret: 

Trondhjemsgade 5 kld. 
2100 København Ø 

Telefon: 33 15 28 86 
Telefontid: Mandag og fredag kl. 10-14

E-mail: landskontoret@marineforeningen.dk