Blå Bevis fra Fiskeriskolen i Thyborøn

Et nyt kuld fiskere så den 30. novbember 2018 dagens lys. Efter to år med maskinlære, navigation, bødning og kyndig oplæring af skipper og besætning i praktikken kan de unge mænd nu kalde sig for erhvervsfiskere. Det skriver Fiskeritidende.

I alt 25 fiskere fik i år Det Blå Bevis. 17 af dem mødte på dagen op på Fiskeriskolen i Thyborøn, hvor de fik overrakt beviset. Fiskeriminister Eva Kjer Hansen (V) fik ifølge Fiskeritidende  æren af at overrække diplom til Årets Unge Fisker, Casper Justesen. Formand for Danmarks Fiskeriforening, Svend-Erik Andersen, ønskede de unge tillykke med uddannelsen. Også årets praktikplads blev kåret.

Med det Blå Bevis i hånden, er det nu muligt for de nyudklækkede fiskere at skabe sig en karriere indenfor fiskeri.

Landskontoret:

Trondhjemsgade 5 kld.